MyBateri – Perkhidmatan Tow Truck/Trak Tunda @ Singapore Comic Con 2022 (SGCC)

MyBateri.com

MyBateri.com

All Posts
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Kita sudah sampai di dalam Singapore Comic Con atau konvensyen komik di Singapura ini. Apa yang anda lihat di dalam dewan tadi adalah bagaimana suasana dalam dewan konvensyen ini.

Sebelum itu saya ingin beritahu, kedudukan saya ini adalah paling panas atau ia betul-betul berada di belakang artis-artis atau pelukis handalan peringkat antarabangsa yang berasal daripada Singapura, Malaysia dan juga tanah-tanah di sekelilingnya.

Di hujung sana ada artis daripada Malaysia, Alan Quah. Kael Ngu, orang asia juga. Di belakang sana banyak artis-artis daripada Amerika Syarikat terutama sekali daripada DC dan Marvel.

Kenapa saya bercakap Indonesia?

Sebenarnya inilah kelebihan atau kehebatan Singapore Comic Con kerana kita dapat bertemu dengan bintang-bintang ternama.
Dan juga di belakang ini kalau kita tengok ini adalah booth untuk artis-artis baru atau artis independen yang ingin berkarya di Artist Alley.
Disini juga banyak pelukis-pelukis dan pengkarya seperti juga pengkarya-pengkarya yang ada di MyBateri.

Antara pengkarya yang kita nak highlight di MyBateri ialah pengkarya-pengkarya yang tunda kereta atau dalam Bahasa Inggerisnya Pull Truckers.
Kita selalu megalami kesulitan dalam hidup antara kesulitan yang besar ialah apabila kereta terkandas atau mati di tengah jalan.
Tapi jangan gusar kerana MyBateri ada menyediakan perkhidmatan towing atau menunda kereta.

Perkhidmatan ini ditawarkan 24 jam. Jadi jangan tunggu lagi, call sahaja mereka sekiranya kereta anda terbengkalai di tengah jalan.
Dan mereka akan menyelamatkan anda tidak kira dimana jua dan begitulah jua kami disini untuk sentiasa memberikan info dan maklumat terbaik sempena dengan Singapore Comic Con.

Sehingga kita berjumpa lagi kerana banyak lagi yang kita ingin selongkar dan bongkar. Saya masih lagi Faizal Mukhtar di bumi Singapura. Ayuh, kita ke sana!

0/5 (0 Reviews)
Artikel Terkini