MyBateri – Pemeriksaan Kenderaan Berkala @ Parkview Square, Singapore

MyBateri.com

MyBateri.com

All Posts
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Hai, kita sekarang berada di tengah-tengah bandaraya Singapura. Pada hari hujung minggu, ramai yang mengambil kesempatan untuk berhibur dan berjalan-jalan.

Kita lihat bagaimana indah dan cantiknya seni reka di bumi Singapura ini. Kalau kita lihat disini ialah reka bentuk moden atau lebih ke arah futuristik atau kontemporari.

Reka bentuk seperti ini tiada di Kuala Lumpur atau Malaysia, ini membuktikan seni reka di sini berkelas tinggi dan berkualiti. Di bawah ini pula ialah tempat orang berjalan-jalan dan bergambar, ia sangat Instagramable.

Tidak cukup dengan itu, di hadapan bangunan ini kita ada perbezaan seni reka iaitu seni reka klasik. Jika anda biasa menonton filem Amerika hollywood klasik, stail rekanya adalah seperti ini yang menunjukkan gaya hidup mewah.

Ini memerlukan pemantauan yang berterusan sama juga seperti kereta anda yang memerlukan pemantauan dan pemeriksaan kenderaan yang kerap apatah lagi di musim cuti sekolah atau berjalan jauh.

Sentiasa periksa brake, minyak hitam, enjin dan tayar anda. Kerana itu, jika kita terlalu sibuk, MyBateri sedia membantu anda untuk membuat pemeriksaan kereta.

MyBateri sedia 24 jam untuk membantu anda bagi melakukan pemeriksaan kenderaan anda. Tidak kira jika mahu ke Singapura sekalipun, kami akan membantu.

0/5 (0 Reviews)
Artikel Terkini